Jumalauta EP

by Elias Patrikainen

/
 • Digital Album
  Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €6 EUR  or more

  You own this

   

 • Full Digital Discography Full Digital Discography

  Get all 4 Elias Patrikainen releases available on Bandcamp and save 25%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Jumalauta EP, Paratiisi, helvetti ja iankaikkinen elämä, Raccauden Corolla EP, and Thaiga EP. , and , .

  Purchasable with gift card

    €18 EUR or more (25% OFF)

  You own this

   

1.
Jumalauta 02:51
2.
Oikea 03:04
3.
Peikko 02:14
4.
5.
Maa 04:00

about

Elämässä on rajapyykkejä, jotka määrittävät ihmisen identiteetin. On aika ennen ja aika jälkeen. Yksi tärkeä rajapyykki omassa elämässäni osuu kolmen vuoden ajalle, joiden aikana purin osiin ja rakensin uudelleen suuren osan siitä, kuka koen olevani.

Etsiminen alkoi isoisän kuolemasta. Isoisän lähtemistä seurasi peräkkäisinä vuosina kahden muun lähisukulaiseni äkilliset kuolemat. Samoihin aikoihin loppui yllättäen myös parisuhde, joka oli ollut tärkeä. Niin paljon tapahtui lyhessä ajassa, että elämästä tuli vaikeaa.

Näitä asioita käsitellessäni päädyin ajatuksiin ja tekoihin, jotka pakottivat ulos totutusta. Hyppäsin kokemisen alueille, jotka olivat pelottavia, mutta samalla välttämättömiä, jotta elämä voisi jatkua. Oli pakko jatkaa, vaikka en tiennyt miten tai miksi. Täytyi etsiä.

Vaikka läheisten menetys ja vastoinkäymiset osoittavat koruttomasti sen, missä elämän keskiö ihmisellä on, ohjaavat ne yhtä koruttomasti polulle, jolla uusia asioita aukeaa elettäväksi. Elämä jatkuu, jos uskaltaa antaa sen jatkua.

Jumalauta on vuosien 2014-2016 aikana käsittelemieni asioiden läpileikkaus pienoiskoossa. Tuntemattomat, yllättävät ja voimalliset ovat ihmisen muuttumisen tiet, kun tielle astuu. Tästä muistutukseksi kokosin albumin nimeltä Jumalauta.

Kuhunkin kappaleeseen kuuluu olennaisena osana myös musiikkivideo. Löydät videot internetin videopalveluista. Kiitos kun kuuntelit, katsoit ja luit. Hyvää jatkoa! -Elias

credits

released November 10, 2017

Suurkiitos Teija Sotikoffille laulusta sekä Hannu Lamminmäelle (Musapaahtimo.fi) miksauksesta ja masteroinnista. Kotiäänityksin tekemistäni demoista Hannu loihti esiin sävyt, jotka ylittivät odotukseni.

license

all rights reserved

tags

about

Elias Patrikainen Helsinki, Finland

Dad. Music coach. Micro-entrepreneur.

contact / help

Contact Elias Patrikainen

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account