Raccauden Corolla EP

by 01360

/
 • Digital Album
  Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Albumilatauksen mukana saat pdf-tiedostona Raccauden Corolla EP:n kansilehden.
  Purchasable with gift card

    €6 EUR  or more

  You own this

   

 • Full Digital Discography Full Digital Discography

  Get all 4 Elias Patrikainen releases available on Bandcamp and save 25%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Jumalauta EP, Paratiisi, helvetti ja iankaikkinen elämä, Raccauden Corolla EP, and Thaiga EP. , and , .

  Purchasable with gift card

    €18 EUR or more (25% OFF)

  You own this

   

1.
01360 03:51
Lama-ajan lapsi isoksi kasvoi. “Kuluta ja viihdy!” Unelmat suurimmat. Ajanhenki omaksi kuvaksi muovautui. Kohtuus ja vastuu ajatukset kaukaisimmat. Näköala maailmaan pysyi kapeena, kun viihdytysteollisuus piti suun makeena. Se mielen tehokkaasti osas turruttaa, teki ihmisestä koneen, jota ajattelu ahdistaa! Mä teen mitä vaan, en kysy, saan massii, jotta voin ahtaa lisää viihdettä kassii. Sisältö ei myy, pakko olla viihdehuora. Ei saa olla selkäranka siinä turhan suora. Kuin eläin alan häkkiin tottuu. Nukunko horroksessa elämäni loppuun? Valintani paljastaa mieleni koon. Minkälainen ihminen mä todella oon? Raha, kunnia, menestys ja maine! Tyhjiä sanoja, huumausaine! Miks jauhan valmiiks purtuu biittii, mukailen markkinointiretoriikan riittii? Menoo letkeet ja kiiltävää pintaa. Sanomalle vaan ei kerry paljo hintaa. Rahaa on liikaa, äly puuttuu. Näin tää maailma tuskin paremmaksi muuttuu. Mun teoilla seuraukset, seurauksilla suunta. Ei tätä tosiasiaa mun omat kelat muuta. Joka päivä kirjotetaan historiankirjaa. Kynä kirjottaa, vaik oisin ihan hiljaa. Tiedot ja taidot on rajalliset kaikilla, mut miks pidän tietosesti aivot puoliteholla? Miks tyydyn heittää seinään pintamaalii? Ku voisin etsii täyttä potentiaalii! Kuuntele nyt vittu uusinta hittibiisii! Stara palvoo itteensä ja raha lentää iisii. Räppäridiivat heittää lainei lapsellisii. Piirtelee kuvii totaalisen valheellisii. Paskat arvot, paskaa musaa, paskaa safkaa. Laatutakuusta mainoslafkat vastaa. Raha tappaa moraalin ja ilman kaulapantaa se raiskaa vastuun jättää raadon makaa rantaa. Raha, kunnia, menestys ja maine! tyhjiä sanoja, huumausaine! Raaputan pintaa, tyhjää arpaa. Ja viihdestarat jaksaa lisää löylyy antaa. Sanomal ei välii, kunhan näkyy tissit. Ja taas juuttu puolivälii “artistin” hissi. Rahaa on liikaa, ymmärrys uupuu. Näin tää maailma tuskin paremmaksi muuttuu. Tekoni, valinnat. Muu on harhaa. Pitää varoo, ettei karaktääri karkaa! Omas kuplas toki turvallista leijuu. Voin uskoo siellä vaikka hyvään haltijakeijuun. On herättävä tekee parempi valinta. En haluu kuolla ollen laatuu alinta! Luota juuriin areenalla aidolla. Postinumerossa 01360! Raha, kunnia, menestys ja maine. Raha, kunnia, menestys ja maine! Tyhjiä sanoja, huumausaine! Miks jauhan valmiiks purtuu biittii, mukailen markkinointiretoriikan riittii? “Kuluta ja viihdy” on pelkkä skeidaa! Jos jotain originaalii tehdä meinaa. Nyt on tehtävä parempi valinta! Kuka haluis kuolla ollen laatuu alinta?! On herättävä tekee parempi valinta! Miks tyydyn heittää seinään pintamaalii? Ku voisin etsii täyttä potentiaalii.
2.
Apinat 03:53
Apinat! Apinat! Ugh! Ugh! Johtaja käskee. Lauma kuulee. Apinat! Apinat! Ugh! Ugh! Apina suosiota hyvyydeksi luulee. Alisuorittaja, se sana mua kuvaa. Ja miksen ois, ku arkihommat multa skulaa? Duunii, duunii ja sit mennää markettii. “Life” on brändätty nättii valmispakettii. Hyvä boogi vaatii viihdefiksit. Status, temput ja show antaa kiksit. Minä, homo sapiens, seuraan johtajaa. Oon risteytys lammasta ja sirkusapinaa. Apinat! Apinat! Ugh! Ugh! Johtaja käskee. Lauma kuulee. Apinat! Apinat! Ugh! Ugh! Suosiota hyvyydeksi luulee. Päivä pulkas, voi ilta alkaa. Haen lähikaupast pari päkkii bissee halpaa. “Ei mitään ihmeit”, vastaan mutsille luurii. Kyselee mitä kuulu viikon perusduunii. Jotain parempaa on ikuisuusprojektini. Se mua väistelee kuin alakerran kaunis Sini. “Ens viikol tsemppaan”, on lupaus liian tuttu. Siihen asti kelpaa sama vanha viihdytyshuttu. Nyt meitsi lähtee iha vittu salee baarist lämpöö sielun yöhön hakee. Perseet heiluu, dokut joraa rumasti, ei tarvii tänäänkään kelaa mitään kovin kovasti. Tiukkaa biittii ja rentoo menoo, hei pari stobee bissee, lähtee hermot lepoon. Aiai ku o vesis iha liian hyvää kalaa. Kato tissit hytkyy ja äijät vertaa palaa! Apinat! Apinat! Ugh! Ugh! Johtaja käskee. Lauma kuulee. Apinat! Apinat! Ugh! Ugh! Suosiota hyvyydeksi luulee. Apinat! Apinat! Ugh! Ugh! Johtaja huutaa, vaihtakaa suuntaa. Kapina! Kapina! Ugh! Ugh! Milloin syttyy sirkuksessa kapina? Pikku-Simpa istui sirkusteltan trapetsilla katsellen harjoittelevia klovneja ja miekannielijöitä. Hän haukkasi palasen banaanista ja mietti huomista. Hän oli harjoitellut uutta temppuaan koko viikon. Yleisö rakasti Simpan temppuja. Hän oli tähti, ja elämä ihanaa. HAHAHAA!!! Mielihyvä ei oo yhtä kuin hyvä. Ei mukavuudest sokee chicki löydä hyvän jyvää. Makeen viihdetempun peräs säntäilyy. Hedonismi ei yllä syväluotaavaan älyyn. Homo sapiens eli viisas ihminen, elinkautisvanki tuubin temppuvideoiden. Kehdosta hautaan mulle syötetään mallei, jotten vahingossa löytäsi mun todellisii pallei! Apinat! Apinat! Ugh! Ugh! Johtaja huutaa, vaihtakaa suuntaa. Kapina! Kapina! Ugh! Ugh! Nyt syttyy sirkuksessa kapina! Kaikkialta pursuu ala-arvost roskaa. Silmät, korvat turraksi lastataan. Viihdejulkkikset hävetkää, saatana! Vittu mitä paskaa jengi tehdä jaksaa! Kapina! Kapina! Kapina! Kapina! Kauneudella ei oo hintaa, vaikka niin uskoteltais. Oon kaunis, vaikken sitä itselle tunnustais. Valveunta suojelen, silmät suljen. Sokkona universumin sivupolkui kuljen. Olenko atomina mitättömän pieni? Vai sävel, jota ilman vaikenee galaksien satakieli?!
3.
Hei, anna mun viedä sut ajelulle. Ajetaan yöksi lemmen lentokentälle. Rakastellaan maailman ääriin. Nosta katse nautinnon sfääriin. Ilta kylmä, tie kuuma. Ikkunan huurteessa tiivistyy huuma. Tule mukaan, annan kyydin. Näytän sulle intensiivisimmän tyylin. Oon täs, en tiedä huomisesta. Ollaan pari parfyymimainoksesta. Luota viettiin, astu autoon. ajan sua koko yön ilman taukoo. Tule syliin, suutelen poskee. Vain mä tiedän, miten sua pitää koskee. Ruusut tuoksuu keskellä talven. Keto kukkii kuumeisen lemmen. Ahhh... Ahhh... Ahhh... Ohhh... Ohhh... Ohhh... Kiihtyy vauhti, yö on nuori. Salaisuutes esiin omin käsin kuorin. Viipyen pitkin ihosi pintaa taivutan sua kohti hekuman siltaa. Oot kaunis, katseessa liekki. Rajan yli vetää kehomme vietti. Täyttä ei ole olemas ilman tyhjää. Halun pitää hukkuu ennen kuin se voi herää. Pyyhkimet päälle, ei nää ulos. huurteen läpi alkaa tuntuu lopputulos. Moottori huutaa, valo palaa. Ei tänä yönä vaihdu öljy salaa. Yössä kiitää punainen Toyota purjeitta asfalttiaaltojen armoilla. Pehmee ja kova, raccauden Corolla. Repee jakohihna, ala rakastella. Mmm... Mmm... Mmm... Ahhh... Ahhh... Ahhh... Aamun asti oon vain sinulle. Päästä irti, avaa ovi kielletylle. Vain fantasiaa on valvetila. Unesta löytyy todellisuudelle sija. Väreilee rinta, runoa lausun. Korvaasi kuiskaan rakkauden loitsun. Lemmen alkemia toimii kuin taika. Astu paikkaan, jossa lakkaa aika. Konepellin takaa katsoo jumala. Näytän sille kuumaa paljasta ihoa. Kääntyy ratti, ruusutarhaan ohjaan. Painaudu kii tiukkaan rytmipohjaan. Motarilla palaa kumi. Jäähdytin laukee, huutaa universumi. Linnunradalla lentää vain kaksi. Rakkaudenrauta sulaa laavaksi. Ahhh... Ahhh... Ahhh... Ohhh... Ohhh... Ohhh... Uhhh... Uhhh... Uhhh... Ahhh... Ahhh. Ahhh... Uhhh... Uhhh... Uhhh... UHHH... UHHH... UHHH... AHHH... AHHH... AHHH... OHHH... OHHH... OHHH...
4.
Olet aallonharjan hopeinen vaunu, jota ajaa ikiaikainen perintö ja voima. Olet ihmiskunta, kaikkeus. Et yksi. Rakennat pidemmälle kuin tietoisuus näkee. Elät ikuisesti. Sisälläsi palaa universumin liekki. Olet aallonharjan hopeinen vaunu, jota ajaa ikiaikainen perintö ja voima. Olet ihmiskunta, kaikkeus. Et yksi. Rakennat pidemmälle kuin tietoisuus näkee. Sisälläsi palaa universumin liekki. Elät ikuisesti. Siksi tunnet. Siksi valitset. Siksi olet aallonharjan hopeinen vaunu, ihmiskunta, kaikkeus. Et yksi.
5.
Vapaa 03:46
Nyt tiedän, miltä tuntuu tippuu, herätä vain päästäkseen päivän loppuun. Maata sängys, tuijottaa kattolamppuu, oottaa iltaa, se antaa luvan nukkuu. Tunteet kuin aalto lyövät yli. Koitan puristaa ne sisään. Kuristan ne sisään. Kiellän kaiken, suljen korvat keholta. Silmät kii. Heräänkö aamul teholta? Toistan mantraa, et kaikki on hyvin, vaikka mikään ei oo. Mä en voi yhtään hyvin. Olenko se minä, selviytyjä? Reipas suomalainen pienyrittäjä. En oo masentunut, sanoo naiivi terkkari. Mut mitä tapahtuu? Lähtee kontrolli. Sillalt alas katsoo mies mereen syvälle. Miettii, miks ei osaa olla VAPAA! Miksen saisi olla VAPAA! Eikö pitäisi olla VAPAA! Mä haluun olla VAPAA! Mul on oikeus olla. Mä aion olla VAPAA! Mut mitä tarkoittaa olla VAPAA! Voiko vain osittain olla VAPAA! Mitä kuuluu sanaan VAPAA! Mun pitää olla, sun pitää olla VAPAA! Masennus on pelkkä tunteiden peitto, kun linkki tunnemaailmaan on heikko. Väistelen, mitä on olla ihminen. Tunnenko ilon, surun, aivan kaiken? En oo heikko, vaikka heikottaa. Joskus pitää itse itseään lohduttaa. Liike ja muutos on universumi. Jokaises hetkes läsnä paratiisi ja helvetti. Tanssi, kosketa, halaa ja huuda. Se avaa tuntemaan, löytyy voima. Voimaa tuntee, että en oo yksi, vaikka mä oisinkin tääl aivan yksin. Oonko tässä vai ikuisesti muualla? Mennees kii vai tulevaisuuden suunnalla? Kumpikin illuusio vankilan omainen. Nyt pitää kysyy oonko vanki vai sittenkin VAPAA! Miksen saisi olla VAPAA! Eikö pitäisi olla VAPAA! Mä haluun olla VAPAA! Mul on oikeus olla. Mä aion olla VAPAA! Joka päivä muista olla VAPAA! Ystävyyden pitää olla VAPAA! Rakkaasi anna olla VAPAA! Ajattelun ansa tunteet lukitsee. Mitä teen sydämel, jos ajatukset hallitsee? Nyt pitää muuttuu tai mikään ei muutu. Ja mikään ei muutu, kun en koskaan suutu. Myönnän, et paljon on pielessä aikuisen lapsen sekopäisessä mielessä. Mies ei itke! Ja muut vanhat kliseet. Meitsi on klisee. En haluu olla klisee! Kuten Feenikslintu nousi tuhkasta, soturin katse syttyy pelkurissa. Mut en aio luotiliivei enää raahaa. Ei sotaterminologia oo yhtään sopivaa! Ei taisteluu, vaan hyvää harmoniaa! Oon tässä, en missään muualla! Menneisyys ja tulevaisuus haistakaa vittu! Oon hetkes läsnä ja nyt mä alan olee VAPAA! Mä uskallan olla VAPAA! En enää häpeile olla VAPAA! Mä haluun todemmin olla VAPAA! Mul on oikeus olla. Ja mä aionkin olla VAPAA! Ihmisen kuuluu olla VAPAA! Hengitysrytmi saa olla VAPAA! Sydämen annan olla VAPAA! Mun pitää olla! Sun pitää olla VAPAA!

about

Raccauden Corolla EP on osa elämäni välitilinpäätöstä keväällä 2017. Luovan ilmaisun prosessi on kuljettanut minua reilun 30 vuoden ajan monenlaisten maisemien läpi niin konkreettisesti kuin vertauskuvallisestikin. Nyt on aika pysähtyä ja koota ajatukset yhteen.

Mieli on seilannut vesillä, jotka ovat olleet vapaat ja raikkaat, mutta välillä myös haastavat ja yksinäiset. Aallot ovat vieneet kauneuden ja harmonian äärelle, mutta toisaalta myös kyseenalaistamisen porteille, masennuksen syövereihin ja jälleen sieltä ylös.

Galaksien satakielen laulua kuunnellessa on löytynyt mm. kokoelma säveliä ja ajatuksia, jonka Raccauden Corolla EP sisältää.

”Täyttä ei voi olla ilman tyhjää.”

24.3.2017
01360

credits

released March 24, 2017

Erotic Pussy: Rakastelu (Raccauden Corolla)
01360: Kaikki paitsi masterointi.
Hannu Lamminmäki (musapaahtimo.fi) : Masterointi

license

all rights reserved

tags

about

Elias Patrikainen Helsinki, Finland

Dad. Music coach. Micro-entrepreneur.

contact / help

Contact Elias Patrikainen

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account